Om ringtykkelse og ringbredde

Det er ingen standardmåling for en ringetykkelse, og mange produsenter lager ringer som varierer i tykkelse, men hvis tykkelsen på en ring gjelder deg, bør gullsmeden din kunne måle den nøyaktige tykkelsen på en ring med tykkelse. En god regel å følge er at jo bredere bredden på en ring er, desto tykkere blir ringen.

Hva betyr ringtykkelse?

ringdetailbanner

 

Hvilke ringtykkelser er tilgjengelige?

Ringtykkelse er en referanse til tykkelsen på ringens profil (se diagrammet til høyre). Bredden på en wolframring og tykkelsen på en ring kan synes å ha samme betydning, men refererer faktisk til veldig forskjellige attributter til en ring og er ikke utskiftbare.

Hvilke ringbredder er tilgjengelige?

Bransjestandard ringbredder er jevne og inkluderer: 2mm, 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm og 20mm. Mer uvanlige bredder som er tilgjengelige for bestemte stiler eller etter tilpasset forespørsel, er 5 mm, 7 mm og den meget brede 20 mm bredden. Det er en enkel visualisering nedenfor som viser våre standardbredder som tilbys. Du kan lære mye mer om ringbredder i ringbreddeguiden vår, og hvis du ønsker å se en videorepresentasjon og håndrepresentasjoner av ringbredder, kan du kontakte oss.

ringdetailbanner1

Hvor bred / tykk skal ringen din være?

Det er ingen regler når det gjelder hvilken ringbredde eller tykkelse du skal ha på deg, men det er veldig vanlige tradisjoner som har blitt akseptert som den “riktige” ringbredden basert på kjønn. Ringbredder 6 mm og mindre regnes som et breddeområde for kvinner. Ringbredder 8 mm og større regnes som en manns ringbredde. Mindre bredder for kvinner skyldes vanligvis bånd som bæres sammen med diamantforlovelsesringer. For stor bredde og utseendet til et bryllupsbånd og forlovelsesring side om side kan virke for stort og passer kanskje ikke til de fleste fingre. Husk at jo bredere ringen er, jo tykkere blir ringen og ringtykkelsen varierer avhengig av produsent.

Må jeg følge normen?

Det ærlige enkle svaret på dette spørsmålet er absolutt ikke! Vi har hatt et mangfold av kunder fra begge kjønn som kjøper ringbredder i alle serier og forskjellige tykkelser fra flere produsenter. Det er også mange grunner til å ikke følge tradisjonen for ringbredde også. En bredde på 6 mm eller mindre kan være perfekt for en mann med mindre hender og tynnere fingre, siden tradisjonelle menns bredder kan virke for tykke. Samme argument kan gjøres for kvinner med større hender og fingre som kan føle at en bredde på 8 mm eller tykkere passer bedre. Større ringbredder blir også brukt for moderne appell, og det er derfor 10 mm, 12 mm og 20 mm ringbredder kjøpes veldig ofte ikke bare for bryllup, men for stil og mote.

 


Innleggstid: Nov-03-2020