Tungsten Rings Faʻamatalaga

Mafaufau i le i ai o se mama e le mafai ona valu ma o le a tumau matagofie pei o le aso na e faʻatoa faatauina.

Pure tungsten o se uʻamea malosi uʻamea uʻamea efuefu uʻamea e faia aʻe ai se laʻititi vaega o le lalolagi 'apamemea (latalata 1/20 aunese i tone tone) Tungsten e le tupu o se mama mama i le natura. E masani ona tuʻufaʻatasia o se tuʻufaʻatasia ma isi elemeni. O le teteʻe maualuga ma le tumau o le filifiliga lelei lea mo mea teuteu. O le uʻamea o loʻo tuʻufaʻatasia ma le maualuga nickel binder e gaosia ai se faigata, malosi ma maosiosia fasi teteʻe.

Platinum, palladium poʻo mama auro o loʻo iai le agavaʻa e faigofie ai ona valu, mimigi ma piʻo. Tungsten mama e le loloʻu ma o le a tumau foliga aulelei pei o le aso na muamua faʻatau ai. Tungsten o se uʻamea faigata ma tele. E mafai ona e lagonaina le lelei i le mamafa mamafa i le tungsten. A e tuʻufaʻatasia le mamafa mausali ma faʻavavau faʻamamaina o tungsten faʻatasi i le tasi mama, oe faia se faʻailoga atoatoa o lou alofa ma tautinoga.

Mea moni e uiga ia Tungsten:
Faʻailoga Vaila: W
Numera o le Atomic: 74
Faʻamaʻimoʻaga: 10,220 tikeri Fahrenheit (5,660 tikeri Celsius)
Density: 11.1 aunese i le kupita inisi (19.25 g / cm)
Isotopes: Lima Natura Isotopes (lata i le luasefulutasi isotop faʻapitoa)
Igoa Amataga: O le upu "tungsten" e sau mai le upu Suetena tung ma sten, o lona uiga "maʻa mamafa"

Le Gaosiga Faagasologa:
Tungsten paula ua teuina i mama uʻamea mama faʻaaogaina ai le gaioiga e taʻua o le sinter. O se masini lolomi e teu malu le pauta i totonu o se mama avanoa. O le mama e faʻamafanafanaina i totonu o le ogaumu aofai i le 2,200 tikeri Fahrenheit (1,200 tikeri Celsius). Ua sauni le faʻaipoipoga faʻaipoipoga mo le faʻaaogaina o agasala. E faʻaaoga saʻo le faʻasologa o auala. E aofia ai le pasi saʻo o se eletise i totonu o mama taʻitasi. A o faateleina le taimi nei, o le mama vevela i luga i le 5,600 tikeri Fahrenheit (3,100 tikeri Celsius), solomuli i totonu o se mausali mama a o le pauta faapipii.

O le mama e faʻatulagaina ma faʻalelei faʻaaogaina ai mea faigaluega taimane. Mo mama ma siliva, auro, palladium, platinum poʻo mokume gane inlays, meafaigaluega taimane eli se auala i le ogatotonu o le mama. O le uamea taua o loʻo ufiufi i totonu o le mama i lalo o le mamafa ma toe faʻalelei.

Tungsten Rings Vs Tungsten Carbide Rings?
E i ai le eseesega tele i le va o le mama tungsten mama ma le tungsten karbida mama. Tungsten i lona tulaga masani o se uʻamea efuefu e gaugau ma faigata ona galue faʻatasi. O le efuefu uʻamea na gaosia e ala i le oloina i totonu o se pauta ma tuʻufaʻatasia ma carbon elemene ma isi. O mea uma nei o faʻatonutasi faʻatasi e fausia ai tungsten karbida. Na o le a e maua se mama mama mama, ae o loʻo iai. Tungsten carbide mama e malosi ma sili atu le valu puipuia nai lo se isi lava mama.

O se tasi o sili sili ona tele foliga o le tungsten karbida mama o le valu tetee. E i ai na o ni nai mea i luga o lenei paneta e mafai valuina se tungsten mama e pei o se taimane po o se mea o tutusa tutusa maaa.

Taʻitasi o matou mama tungsten sau ma se sili atu le olaga atoa warranty. A i ai se mea e tupu i lau mama, na ona taʻu mai ia matou iloa ma o le a matou vaʻaia.

E i ai i au mama tungsten cobalt?
E matua leai! E tele mama tungsten carbide mama i le maketi o loʻo iai maʻa. E leai ni cobalt ia matou mama. Cobalt o se taugofie uʻamea filogia o le tele o faʻatau oloa faʻaaoga e gaosia mama tungsten. O le faʻamoe i totonu o a latou mama na tali atu i faʻamaumauga masani a le tino ma o le a pisia, liliu lou mama i se efuefu efuefu ma tuʻu se enaena poʻo lanumeamata ila i luga o lou tamailima Oe mafai ona aloese mai lenei e ala i le faʻatauina o se tasi matou tungsten carbide mama e le o aofia ai cobalt.


Taimi Post: Nov-11-2020